Att vara rädd kan betyda panikångest

Att vara rädd kan betyda panikångest

Att vara rädd kan betyda panikångest

Det är många människor som går runt och är rädda för olika saker. En del människor är bara naturligt försiktiga och säger att de är rädda för olika saker av denna orsak. Andra människor är verkligen livrädda för saker, men många av dem kan bara avstå från att utföra dem. Annat är det att leva med en rädsla och panikångest du inte kan springa ifrån. Själv är jag en tjej som faktiskt nått åldern av 32 år. Detta är något jag aldrig trodde skulle vara möjligt i mitt fall. Jag lider nämligen av just en panikångest som jag aldrig kan springa ifrån eller bortse ifrån. Denna är med mig varje dag i mitt liv och jag kan helt enkelt inte sluta tänka på denna.

Jag går helt enkelt hela tiden och är livrädd för att mitt hjärta ska stanna. Jag har varit på massor av sjukhus, där de klassificerar detta som panikångest. Detta med anledning av att de inte kan finna något som helst fel på mig. De säger helt enkelt att jag är en av de friskaste personerna de träffat på som besöker ett sjukhus. Hur som helst så ledde detta till att jag blev intagen för vård inom den psykiatriska avdelningen. Här börjar nog de flesta att tro jag är knäpp, men jag har faktiskt papper på att detta inte på något sätt är sant.

Min väg för att leva ett vanligt liv

Under den tiden i livet, faktiskt ända fram till detta år, så har jag inte kunnat leva ett normalt liv. Jag gick hela tiden omkring och oroade mig. Detta upptog all min tid och har bidragit till att jag idag har levt ensam, saknar barn och inte kunnat ha något fast arbete. Att problemet var så stort kan vara svårt att förstå. Något som har räddat mig är att jag idag funnit en pojkvän som jag tycker är riktigt smart. Han köpte helt enkelt en hjärtstartare till mig och det hem vi delar. Detta ledde genast till att jag numera vet att det finns någon som tycker jag är värd att rädda om något skulle hända.

Jag har faktiskt också idag ett arbete att gå till. På denna plats fanns det redan en hjärtstartare när jag började och alla på arbetsplatsen har utbildning i hjärt- och lungräddning. Detta har lett till att jag varje dag känner mig säker även om mina värsta farhågor skulle inträffa. Min perfekta pojkvän och blivande make jobbar också hemifrån, så han hämtar mig varje dag när jag slutar jobbet. Jag kan helt enkelt inte ha det bättre än jag har det idag och vill att detta fortsätter livet ut, vilket helt plötsligt ser ut att kunna bli längre än jag trodde.